Je bevindt je hier: Home > Cursus en meer > Partner, familie, vrienden, collegadag

Partner, familie, vrienden, collegadag

€ 90,-

4
-
6
deelnemers

 • 4 juni 2019
 • Kom samen naar de academie! Prijs is voor jullie samen.

  Inhoud

  Altijd je partner, moeder, vriendin of anders bekende kennis willen laten maken met haptonomie?
  Vind je het lastig om goed uit te leggen wat je hier leert? Vind je het leuk om hem of haar gewoon een keer mee te nemen naar jouw opleiding?
  Jullie zijn samen welkom op dinsdag 4 juni op de Academie voor Haptonomie.

  Horen, doen en ervaren! Samen met Dieuwke Talma laat je hem of haar kennismaken met de academie maar vooral met haptonomie.

  Kosten zijn €90,- voor jullie samen (inclusief koffie, thee en lunch).

  Er is ruimte voor maximaal 6 studenten en een introducee per groep. Meld jullie dus snel aan voor deze bijzondere dag! In het opmerkingenveld kun je aangeven met wie jij samen komt.

  Voor wie
  Studenten van het Basisjaar, Opleiding Haptonomie, Opleiding Haptotherapie en diens partner, familielid of vriend(in) of anders.

  Reacties van deelnemers:
  "Wij vonden het allebei een hele fijne dag en mooie ervaring voor mijn partner om  zo meer zicht te krijgen op wat haptonomie nou precies inhoud en teweeg brengt"
  "Ik had mijn moeder meegenomen omdat ik haar het zo gunde om ook kennis te laten maken met haptonomie. Het is zeker een aanbeveling om deze dag te bezoeken"
  "Ik vond de dag heel erg leuk, en de vriendin die met me mee was ook. Ze heeft een duidelijk beeld gekregen van wat ik op een cursusdag zoals doe en wat haptonomie inhoudt, én wat het voor haar zou kunnen betekenen”


  Doel & Werkwijze
  Praktisch

  Overige opleidingen, cursussen en nascholing