Je bevindt je hier: Home > Cursus en meer > Kennismakingsdag voor jou en je...

Kennismakingsdag voor jou en je...

€ 95,-

4
-
6
deelnemers

 • 31 maart 2020
 • Kom samen naar jouw opleiding!

  Inhoud

  Altijd je partner, moeder, vriendin of anders bekende kennis willen laten maken met haptonomie?

  Vind je het lastig om goed uit te leggen wat je hier leert?

  Vind je het leuk om hem of haar gewoon een keer mee te nemen naar jouw opleiding?


  Jullie zijn samen welkom op dinsdag 31 maart 2020 op de Academie voor Haptonomie.


  Horen, doen en ervaren

  Samen met Dieuwke Talma laat je hem of haar kennismaken met de academie maar vooral met haptonomie. En zoals je weet, wanneer je het zelf ervaart hoef je niet veel meer uit te leggen.

  Voor wie: Studenten van het Basisjaar, Opleiding Haptonomie, Opleiding Haptotherapie en diens partner, familielid of vriend(in) of anders.

  Kosten: €95,- voor jullie samen (inclusief koffie, thee en lunch).


  Er is ruimte voor maximaal 6 studenten en een introducee per groep. Meld jullie dus snel aan voor deze bijzondere dag! Graag in het opmerkingenveld aangeven met wie jij samen komt.


  Reacties van deelnemers:

  "Ik vond het heel waardevol dat mijn man de academie, de omgeving én een docent heeft kunnen zien. Hij heeft min of meer een dagje mee kunnen draaien"
  "Ik heb de dag als mooi en leerzaam ervaren. Fijn om mijn partner meer te kunnen laten ervaren van iets waarover ik zo enthousiast ben"
  "Wij vonden het allebei een hele fijne dag en mooie ervaring voor mijn partner om  zo meer zicht te krijgen op wat haptonomie nou precies inhoud en teweeg brengt"
  "Ik had mijn moeder meegenomen omdat ik haar het zo gunde om ook kennis te laten maken met haptonomie. Het is zeker een aanbeveling om deze dag te bezoeken"
  "Ik vond de dag heel erg leuk, en de vriendin die met me mee was ook. Ze heeft een duidelijk beeld gekregen van wat ik op een cursusdag zoals doe en wat haptonomie inhoudt, én wat het voor haar zou kunnen betekenen”

   

  Doel & Werkwijze
  Praktisch

  Overige opleidingen, cursussen en nascholing