Je bevindt je hier: Home > Opleiding > Vervolgopleiding Haptonomie

Vervolgopleiding Haptonomie

€ 3.524,-

8
-
26
deelnemers

 • 4 oktober 2019
 • Opleiding tot haptonomisch professional

  Inhoud

  Opleiding Haptonomie

  Ben je op zoek naar verdieping van je vak? Wil je mensen nog beter helpen en begeleiden door het verbeteren van contact? Ben je geïnteresseerd in wat er tussen jou en de ander gebeurt én wil je hier meer invloed op krijgen? Kies dan voor onze opleiding Haptonomie.

  Bewust contact

  Met de Opleiding Haptonomie krijg je instrumenten in handen waarmee je je vak écht verbetert. Je leert hoe je met bewust en aandachtig contact met de ander, verdieping geeft aan je werk. Je ervaart hoe jij zelf van invloed bent op het contact en hoe je dat wat je waarneemt kunt reflecteren naar de ander. Je zult merken dat jouw werk lichter, veelal leuker en bovendien effectiever wordt!

  Voelen van binnenuit

  Haptonomie geeft je een boeiende en persoonlijke manier van kijken op en beleven van contact. Geen snelle en oppervlakkige communicatie, maar betrokken en met aandachtig. Op diverse, praktische manieren leer je op een andere wijze te kijken naar de relatie tussen jou en de ander. Hoe verloopt dat contact en wat gebeurt daarin? Je gaat aan de slag met wat er daadwerkelijk gevoeld wordt, ‘voelen van binnenuit’.

  Bijscholing

  De opleiding leidt niet op tot een afzonderlijk en zelfstandig beroep, maar is een bijscholing op jouw eigen beroep. Je blijft werkzaam in je werkveld, maar met meer plezier, meer inzicht en diepgang.

  Doel & Werkwijze
  Praktisch

  Overige opleidingen, cursussen en nascholing