Je bevindt je hier: Home > Opleiding > Vervolgopleiding Haptotherapie

Vervolgopleiding Haptotherapie

€ 4.058,-

10
-
28
deelnemers

 • 30 september 2019
 • Opleiding tot haptotherapeut

  Inhoud

  Haptotherapie

  Wanneer je werk wilt doen dat er echt toe doet. Deel wilt uitmaken van een netwerk van mensen die werken vanuit eenzelfde drijfveer. Geïnteresseerd bent in het begeleiden van mensen. Op zoek bent naar een opleiding die uitdaging en verbreding biedt van jouw persoonlijke en therapeutische vermogens. Kies dan voor onze opleiding Haptotherapie.

  De diepte in

  Tijdens het Basisjaar Haptonomie heb je jezelf grondig leren kennen, met de Opleiding Haptotherapie ga je verder de diepte in. Je persoonlijke ontwikkeling, therapeutische vaardigden en professioneel houding komen bij elkaar. Je groeit uit tot een therapeut die kwaliteit, bezieling en vakkennis samen brengt in het contact met cliënten.

  Aan de hand van de levensloop van de mens krijg je zicht in jouw geschiedenis. Zodat je begrijpt welke ervaringen groei stimuleren of juist blokkeren. Hoe komt het bijvoorbeeld dat je in het contact omgaat met anderen en jezelf, zoals je dat doet? Doordat je met medestudenten les krijgt, maak je van dichtbij mee hoe verschillend mensen opgroeien, zich ontwikkelen en ervaar je het belang van een op het individu afgestemde benadering.

  Post HBO- niveau en erkenning

  De opleiding is op post HBO niveau en vooronderstelt kennis, inzicht en ervaring in begeleidende aspecten van het eigen beroep, alsmede een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. De opleiding Haptotherapie is erkend door de Beroepsvereniging van Haptotherapeuten (VVH) en door de Stichting Post HBO- onderwijs. 

           

   

   
     

  Doel & Werkwijze
  Praktisch

  Overige opleidingen, cursussen en nascholing