Stevig staan in ├ęcht contact
Vragen? Bel ons op 0343-515178

'Goud in handen'

Open ochtend
zaterdag 23 juni
Haptonomie

Actueel

Privacyverklaring

'Veiligheid' is voor de Academie voor Haptonomie, vanzelfsprekend, een belangrijk thema. Dat geldt voor 'je veilig voelen' maar het gaat ook over 'hoe veilig zijn jouw gegevens op de academie'. We nemen de bescherming van jouw gegevens erg serieus en gaan daar zorgvuldig mee om. Dat zit eigenlijk al gewoon in onze 'principes'. Maar om deze wijze ook voor jou helder en transparant te laten zijn, hebben we deze in een privacyverklaring opgenomen. Deze past binnen de nieuwe Europese privacywetgeving die vanaf 25 mei 2018 van kracht is. Wil je de privacyverklaring lezen? Dat kan hier.

 

Open ochtend

 

Benieuwd of haptonomie jou kan bieden wat je zoekt? Binnen je persoonlijke of professionele ontwikkeling? Kom dan de open ochtenden op zaterdag 23 juni. Docenten, medewerkers en studenten zijn er om al je vragen te beantwoorden.                                                 

Accomodatie

Onze studenten zullen het beamen, de Academie voor Haptonomie is een heerlijke plek om te zijn. We hebben verschillende zalen die te huur zijn op momenten dat wij deze niet gebruiken. Kom gerust eens een kijkje nemen om te zien of wij ook passende plek zijn voor jouw training, vergadering of cursus!

Agenda

  • Open ochtend - juni

    Za 23 juni

  • Het Drieluik onder de loep

    Ma 10 sep

  • Informatiemiddag Het Basisjaar

    ma 10 september

Aanmelden nieuwsbrief

twitter
Academie Haptonomie

Open ochtend op de academie voor haptonomie. We beginnen om 09.30 met het programma. Tot straks? https://t.co/4VBwDs463q

Academie Haptonomie

Morgen open ochtend op de Academie voor Haptonomie. We beginnen om 09.30 uur, je bent van harte welkom! https://t.co/5vZOlLlkdL