In Touch with Attachment

 

 Bekijk deze nieuwsbrief online

 

In Touch with Attachement 

 

Lezing van Monica Pollmann over de relatie tussen aanraken en veilige hechting

 

Op maandagmiddag 20 mei 2019 zal Monica Pollmann de lezing die zij hield tijdens het Symposium 'Harde bewijzen voor zachte krachten' nogmaals en uitgebreider verzorgen.

Naast de lezing zal de middag bestaan uit een praktisch, interactief gedeelte. Dus ook wanneer je er tijdens het symposium bij was, is deze middag interessant voor jou. 

 

Inhoud van de lezing
Steeds meer raakt de wetenschap geïnteresseerd in wat voor de klinische praktijk  evident lijkt. Namelijk dat aanraken raakt en ingezet kan worden als therapeutisch middel. Monica Pollmann gaat in deze lezing in op de relatie tussen  affectieve aanraking en de ontwikkeling van een veilige hechting. Beginnend bij de aapjes van Harlow en eindigend bij zeer recente onderzoeksresultaten. Hierin wordt het haptonomisch werkveld verkend en richting gegeven aan verdere ontwikkeling en verbetering.  De klinische praktijk van de haptotherapeut, die werkt met vragen rond (on)veilige hechting en daarbij affectief aanraken als middel inzet, vormt hierbij de basis. Theorie en praktijk, wetenschap en ambacht worden gecombineerd. Een veelbelovende samenkomst van kennis en ervaring.


Monica Pollmann MSc. is Pedagoge en Haptotherapeute en sinds 1996 docente aan de Academie voor Haptonomie. Monica werkt in een samenwerkingsverband van 7 haptotherapeuten in de regio Midden Nederland. Het preventief werken, aan de basis van het leven, fascineert haar. Naast het werken met volwassenen, is haar specialisatie (het lesgeven over) het werken met zwangere stellen en met kinderen en hun ouders.

 

 

Datum

Maandag 20 mei 2019

Tijd

14.00 - 17.00 uur

Kosten            

€45,00 per persoon

Voor wie    

De lezing staat open voor zowel professionals met een haptonomische achtergrond (haptotherapeuten, haptonomen, studenten) als professionals zonder haptonomische achtergrond .

 

Inschrijven cursus

 

 

 

 

 

 

 


twitter facebook linkedin pinterest

empty

Geinteresseerd in een opleiding Haptonomie?

 


Tijdens de Open Ochtend informeren we je graag over ons aanbod. Zodat jij goed een keuze kunt maken voor de opleiding die jou past.

 

Je bent van harte welkom op een van de open ochtenden:
 
Zaterdag 6 april 2019
Zaterdag 15 juni 2019
 
www.haptonomie.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

...?

15 maart 2019

15.00 uur

 

 

 

 

 

Colofon

Hierbij vindt u de nieuwe nieuwsbrief van Academie Haptonomie. Uw reactie, tips, persberichten en andere informatie kunt u sturen naar de redactie

 

Afmelden}, wijzigen