Harde bewijzen voor zachte krachten

 

 Bekijk deze nieuwsbrief online

 

SAVE THE DATE


 

Op het symposium ‘Harde bewijzen voor zachte krachten’ ontmoeten wetenschap en praktijk elkaar. Tijdens de lezingen en workshops komen verschillende aspecten van contact en professioneel aanraken voor het voetlicht. Diverse sprekers uit de medische wereld, haptonomie en onderwijs geven een inspirerende blik op een aantal veelbelovende onderzoeksresultaten die een stevige basis leggen onder de haptonomie.

 

Een interessante dag voor professionals die veel met mensen werken en nieuwsgierig zijn naar het effect én de onderbouwing van contact en aanraken. Je krijgt inzicht in hoe contact werkt en hoe noodzakelijk aanraken is voor de ontwikkeling van welzijn, gezondheid en relaties. Vergroot je kennis over hóe wetenschappelijk onderzoek inzicht geeft en helpt de harde bewijzen van zachte krachten te laten zien.

 

Je kunt je ter plekke – afhankelijk van je achtergrond - verder verdiepen in de wetenschappelijke kant of juist zelf het effect van aanraken aan den lijve ervaren. Kortom… een bijeenkomst vol feiten, praktische voorbeelden, zelf ervaren en inspirerende gesprekken.

 

Locatie:  Academie voor Haptonomie, Jan Ligthartlaan 1 Doorn
Tijd:  15.00 uur – 20.00 uur
Kosten: €205,- per persoon (inclusief koffie/thee en een buffet)  of profiteer van het combinatie tarief.

 

Speciaal combinatie tarief

Wij vinden dat samenwerking tussen experts uit verschillende disciplines, positief kan bijdragen aan de behandeling van patiënten en cliënten. Daar dragen wij ons steentje graag aan bij. Daarom bieden we een speciaal combinatietarief. Profiteer als haptotherapeut/haptonomisch professional met iemand uit jouw netwerk samen van een leuke korting. Kom samen en betaal per persoon €165,-.

(Dit speciale tarief is in te zetten als maximaal één persoon in de haptonomie werkt in combinatie met één of meer specialisten uit een ander werkveld).

 

Sprekers en workshopleiders:
Tim Olde Hartman, Monica Pollmann, Ad Vingerhoets, Edith Roefs, Gert Klabbers, Irene Groenevelt.

 

Binnenkort kun je uitgebreide informatie vinden over de inhoud van de verschillende lezingen en workshops op de website www.haptonomie.nl.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


twitter facebook linkedin pinterest

empty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colofon

Hierbij vindt u de nieuwe nieuwsbrief van Academie Haptonomie. Uw reactie, tips, persberichten en andere informatie kunt u sturen naar de redactie

 

Afmelden}, wijzigen