Dé beroepsopleiding voor haptonomie en haptotherapie!
Vragen? Bel ons op 0343-515178

'Goud in handen'

Haptonomie

De Ambachterij - maart

Begeleid oefenen: Leren door te doen en te ervaren
 
Met 'De Ambachterij' biedt de Academie een plek waar
begeleid oefenen
centraal staat. Een plek waar het niet gaat om het halen van einddoelen, er niet gewerkt wordt met een lesprogramma maar een plek waar het gaat om jou, waar je op speelse wijze je handvaardigheden kunt vergroten samen met collega's. Een plek ter inspiratie om te ontdekken vanuit verwondering en nieuwsgierigheid, zonder 'goed/fout'. Wat zich aandient is wat zich aandient en daar kun je vanuit de verbinding altijd mee verder. Je krijgt handvatten aangereikt om mee te oefenen in een veilige omgeving, begeleid door een docent van de Academie voor Haptonomie.
 
Dinsdag 20 maart - 16.30 uur - 20.30 uur
Deze ambachterij  staat in het teken van oefenen met vaardigheden rondom het thema ruimte.
 
Voor wie
Het gaat om 'het ambacht', leren door te doen en te leren van elkaar. Daarom zijn deze bijeenkomsten leerzaam en inspirerend voor zowel 'starters' als mensen die al jaren werkzaam zijn in het vak. Voor studenten, haptonomisch werkende professionals, haptonomen en haptotherapeuten, afgestudeerden van het ITH, Synergos of Doorn: Iedereen die zijn vrijheid van handelen en vaardigheid wil vergroten is van harte welkom! Deze bijeenkomsten van begeleid oefenen staan uiteraard open voor individuele aanmelding, maar ook is het mogelijk (en leuk) om je met je hele oefengroep in te schrijven. Minimaal een afgerond Basisjaar Haptonomie is wel een pre.
Een workshop met haptonomen en haptotherapeuten van alle niveaus waarbij je de grenzen van de haptonomie mag opzoeken en oefeningen mag uitproberen”

“Een omgeving waarin het vak weer aangescherpt kan worden en je zelf weer mag leren”

“Perfecte plek om te experimenteren met anderen die in hun werk ook haptonomisch werken”

 
Download de flyer

Aanmelden