Stevig staan in écht contact
Vragen? Bel ons op 0343-515178

Masterclass Dieuwke Talma

Verdieping van jouw haptotherapeutische vaardigheden

 

Een masterclass voor haptotherapeuten die de uitdaging durven aangaan om vanuit hun ervaren bril opnieuw te kijken naar de basis van de haptonomisch vaardigheden. Het hele haptonomisch instrumentarium komt aan bod: het drieluik, ruime jas, aanreiken, naderen, aanraken voorzijde, enzovoorts.

Onder leiding van ervaren haptotherapeut Dieuwke Talma zoek je de verdere verdieping van jouw haptotherapeuptische vaardigheden en vakkundigheid op.

Met elkaar stuur je de inhoud van deze dag, ga je herhalen, finetunen, aanscherpen en verdiepen.  Je gaat naar huis met vernieuwde input voor de ambachtelijke onderdelen van jouw vak. De basis van haptotherapie is opnieuw aangescherpt waardoor je nog steviger in het contact zult staan tijdens je behandelingen. Je zult scherper de hulpvraag kunnen vertalen naar haptonomische interventies.

Om daadwerkelijk tot deze vakinhoudelijke verdieping te komen wordt er gewerkt in kleine groep. Er is daarom plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Kenmerkend voor deze dag:  praktisch,  verdiepend en vakkundig

Tijd

09.30 - 17.00 uur

Datum     9 september 2019

Kosten

€355,- inclusief, koffie/thee en lunchbuffet

Trainer/docent

Dieuwke Talma is haptotherapeut, auteur en heeft een eigen praktijk voor haptonomie en coaching. Daarnaast is ze als docent verbonden aan de Academie voor Haptonomie

Accreditatie VVH    

7 SBU

 

Inschrijven cursus