Dé beroepsopleiding voor haptonomie en haptotherapie!
Vragen? Bel ons op 0343-515178

'Goud in handen'

Haptonomie

Terugkomdag 'Haptonomisch Verplaatsen'

“We doen allebei geen moeite en het doet ons beiden goed”
 
Deze terugkomdag is bedoeld voor iedereen die een opleiding volgde aan de Academie voor Haptonomie in de Klinische Kinesionomie of Haptonomisch verplaatsen en daar beroepsmatig mee werkt. Dit kan zijn als trainer, docent, fysiotherapeut, ergotherapeut of zorgverlener.
Het is een dag om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Ieder heeft een andere setting waarin hij/zij de Klinische Kinesionomie toepast. De één geeft al 30 jaar les en de ander is wellicht net enthousiast begonnen om het aan collega's door te geven. Dit is een gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen, om elkaar vragen te stellen en samen naar antwoorden te zoeken. Een dag waar je goede tips krijgt en ideeën voor nieuwe werkvormen en oefeningen. Het is een kans om samen te oefenen en feedback te krijgen van collega's.
Als je zelf lesgeeft sluipen er bepaalde gewoontes in, waar je je wellicht niet bewust van bent. Als collega's scherpen we elkaar weer aan. Je kunt ook weer eens aan den lijve voelen, hoe waardevol de haptonomische benaderingswijze is bij een transfer.
Deze dag is ook een gelegenheid om het netwerk dat we met elkaar vormen te vergroten en te versterken. Zo zijn we in staat om dit geweldige erfgoed levend te houden. Om het verder beschikbaar te maken en te houden voor zorgverleners in Nederland en daarbuiten.
 
Doelgroep
Docenten Klinische Kinesionomie, zorgverleners, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, therapeuten Cesar en Mensendieck, met een
(basis)opleiding Haptonomisch Verplaatsen, die hun kennis overdragen aan anderen
Datum
maandag 5 februari 2018
Tijd
09.30 - 17.00 uur
Kosten
€175,-per persoon. inclusief koffie/thee en lunchbuffet
Trainer/docent
Else Boerema,
is
haptotherapeut en docent Haptonomisch verplaatsen.
Zij geeft met passie workshops en trainingen in Haptonomisch verplaatsen aan zorgverleners uit diverse sectoren, zowel professionals als vrijwilligers. Tijdens haar lessen combineert zij haar kennis en ervaring als docent en haptotherapeut, met een ruime ervaring in de gezondheidszorg als (wijk)verpleegkundige, beleidsmaker en mantelzorger
 
 
 
Download de flyer

Aanmelden