Stevig staan in écht contact
Vragen? Bel ons op 0343-515178

Haptonomie

'Goud in handen'

Open ochtend
zaterdag 23 juni

Opleidingen

Het aanbod van onze opleidingen wordt gekenmerkt door een grote beweeglijkheid en variatie. De programma’s vernieuwen en ontwikkelen zich voortdurend, maar blijven stevig geworteld in de uitgangspunten van de haptonomie.
 

Wij bieden een prachtige accomodatie waarbinnen wij alle lessen verzorgen. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Driebergen/Doorn en goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Parkeren is uiteraard gratis.

Tijdens de lesdagen zorgen wij voor de koffie, thee en lunch in onze eigen kantine. Dit is bij ons inbegrepen bij de opleidingskosten.

Niet op zoek naar een opleiding maar wil je wel werken aan jouw persoonlijke groei? Dan is de Cursus Persoonlijke Ontwikkeling wellicht iets wat bij je past.

Een schematische weergave van het Basisjaar en de vervolgmogelijkheden, klik hier.
 

Open dagen:
zaterdag 14 april en zaterdag 23 juni 2018

 

Data opleidingen 2018-2019

Erkenning en accreditatie

De Opleiding Haptonomie is geaccrediteerd voor het deelregister Algemeen fysiotherapeut van het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie.

De Opleiding Haptonomie is door StADAP geaccrediteerd voor de beroepsgroepen ergotherapeuten, huidtherapeuten en logopedisten en oefentherapeuten cesar en mensendieck. Kwaliteitsregister paramedici.

De Opleiding Haptotherapie is erkend door de Vereniging van Haptotherapeuten en de SPHBO.

De Opleiding Haptotherapie is voor Gz-psychologen erkend door de Registratiecommissie Lichaamsgericht Werkende Psychologen van het NIP.


De Academie voor Haptonomie is erkend en daarmee geregistreerd in het regsiter van het CRBKO.

Agenda

  • Open ochtend - juni

    Za 23 juni

  • Het Drieluik onder de loep

    Ma 10 sep

  • Informatiemiddag Het Basisjaar

    ma 10 september

Aanmelden nieuwsbrief

twitter
Academie Haptonomie

Open ochtend op de academie voor haptonomie. We beginnen om 09.30 met het programma. Tot straks? https://t.co/4VBwDs463q

Academie Haptonomie

Morgen open ochtend op de Academie voor Haptonomie. We beginnen om 09.30 uur, je bent van harte welkom! https://t.co/5vZOlLlkdL