Stevig staan in écht contact
Vragen? Bel ons op 0343-515178

Opleidingen

Het aanbod van onze opleidingen wordt gekenmerkt door een grote beweeglijkheid en variatie. De programma’s vernieuwen en ontwikkelen zich voortdurend, maar blijven stevig geworteld in de uitgangspunten van de haptonomie.
 

Wij bieden een prachtige accomodatie waarbinnen wij alle lessen verzorgen. Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Driebergen/Doorn en goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Parkeren is uiteraard gratis.

Tijdens de lesdagen zorgen wij voor de koffie, thee en lunch in onze eigen kantine. Dit is bij ons inbegrepen bij de opleidingskosten.

Niet op zoek naar een opleiding maar wil je wel werken aan jouw persoonlijke groei? Dan is de Cursus Persoonlijke Ontwikkeling wellicht iets wat bij je past.

Een schematische weergave van het Basisjaar en de vervolgmogelijkheden, klik hier.
 

Open dagen:
zaterdag 6 april en zaterdag 15 juni 2019

Erkenning en accreditatie

De Opleiding Haptonomie is geaccrediteerd voor het deelregister Algemeen fysiotherapeut van het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie.

De Opleiding Haptonomie is door StADAP geaccrediteerd voor de beroepsgroepen ergotherapeuten, huidtherapeuten en logopedisten en oefentherapeuten cesar en mensendieck. Kwaliteitsregister paramedici.

De Opleiding Haptotherapie is erkend door de Vereniging van Haptotherapeuten en de SPHBO.

De Opleiding Haptotherapie is voor Gz-psychologen erkend door de Registratiecommissie Lichaamsgericht Werkende Psychologen van het NIP.


De Academie voor Haptonomie is erkend en daarmee geregistreerd in het regsiter van het CRBKO.

Agenda

  • PTSS

    4 en 5 maart 2019

  • Open dag

    Za 6 april

  • CPTSS

    1 en 2 april 2019

Aanmelden nieuwsbrief

twitter