Stevig staan in écht contact
Vragen? Bel ons op 0343-515178

Persoonlijke ontwikkeling

Een cursus wanneer je zin hebt om in een groep ervarenderwijs kennis te maken met haptonomie en deze in te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.
Met zelfbewustzijn en zelfinzicht zet je stappen in je persoonlijke groei!

Tegenwoordig gaat alles om ons heen snel en leven we in een wereld waarin er steeds meer een beroep wordt gedaan op onze ratio. Hierdoor hebben we de neiging voorbij  te gaan aan ons gevoel. Terwijl juist de balans tussen voelen en denken ons krachtiger maakt in het contact met ons zelf én met de ander.

In de cursus 'Persoonlijke ontwikkeling' gaat het juist over opnieuw te leren luisteren naar je gevoel met als inzet jouw persoonlijke groei. Je gaat een traject in waarin je gevraagd wordt eerlijk en open aandachtig naar jezelf te kijken en aan de slag te gaan met jezelf.
Door middel van theorie maar vooral veel oefeningen leer je naar jouw ‘innerlijke kompas’ te luisteren en ontdek je waar je valkuilen, talenten en uitdagingen liggen. Zo maak je (opnieuw) kennis met jezelf. Wanneer je weet wie je bent en waar je kracht ligt kun ‘worden wie je bent’. De Academie biedt jou hiervoor een veilige en stimulerende omgeving met een ervaren docent/haptotherapeut.

Opzet

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten. Elke dag staat een thema centraal. In de ochtend volg je samen met de studenten van het Basisjaar de theorie- en demonstratie. In de middag ga je met dit thema in je eigen groep aan de slag. Elk thema biedt jouw de gelegenheid je te verdiepen in jezelf.

Goed om te weten

In deze cursus werk je niet aan einddoelen en toetsen. Ook is het geen therapie. Het gaat om een aanzet tot persoonlijke ontwikkeling die, afhankelijk van je eigen inzet en inbreng, tot meer of minder resultaat kan leiden.

Wil je doorstromen naar een opleiding? Dan zal je het Basisjaar Haptonomie moeten volgen.

Tijd

09.30 - 17.00 uur

Data  27 september 2019
11 oktober 2019
1 november 2019
29 november 2019
10 januari 2020
24 januari 2020
7 februari 2020

Kosten

€ 952,00. Betalen in termijnen mogelijk. kosten zijn inclusief studiegids, teksten theorielessen, koffie/thee en uitgebreid lunchbuffet.

Trainer/docent

 

 

Inschrijven cursus